Dames fitness schiedam

Ontspannen dames fitness in Schiedam

Voldoende beweging is belangrijk voor een gezond leven. Je wilt het liefste sporten in een omgeving waar jij je prettig en comfortabel voelt. Kom daarom sporten in de enige vrouwensportschool in Schiedam en omgeving: Ladies Healthclub. Wij halen het maximale in jou naar boven. Indien gewenst volg je bij ons groepslessen of volg je gewoon individueel fitness. Dit maakt allemaal onderdeel uit van het all-in abonnement dat je sluit bij onze sportschool. Je bezoekje aan de sportschool sluit je natuurlijk af door te ontspannen in de sauna. Ladies Healthclub heeft diverse vrouwelijke sportinstructeurs die jou bijstaan en van advies voorzien. Daardoor hoef je het niet alleen te doen. Meld je gerust aan voor een proefles!

Wat zijn de mogelijkheden?

Dames fitness in Schiedam is vorm te geven op verschillende manieren. Daarom is er altijd een optie die perfect aansluit op je wensen. Of je nu individueel of in groepsverband sport, je bent altijd verzekerd van de allerbeste resultaten. Als jij gemotiveerd bent, haal jij het beste in jezelf naar boven. Is dat niet juist het doel dat je voor ogen hebt? Daardoor kom je meer in shape of neemt juist je spierkracht toe. Indien gewenst kunnen we elke 6 of 8 weken laten zien wat de resultaten zijn die je hebt behaald. Verder is het prettig om te weten dat onze sportschool beschikt over gratis kinderopvang. Je hoeft dus niemand te regelen om op de kids te passen. Dit is wel zo handig, nietwaar?

Waarom je sport bij Ladies Healthclub

Sporten bij Ladies Healthclub in Schiedam levert je altijd voordelen op. Wat maakt onze sportschool zo uniek? Waarmee onderscheiden we ons van de concurrentie?

Je sport bij de enige vrouwensportschool in Schiedam en omgeving.
Er is volop parkeergelegenheid, maar we zijn tevens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Gratis gebruik van kinderopvang.
Je sport in een vertrouwde en gezellige sportomgeving.

Wil je op betaalbare wijze investeren in meer beweging en een gezond lijf? Meld je dan aan bij onze sportschool. Wij zien je altijd graag verschijnen!

Menu