Vrouwenclub Delft

Sporten met vrouwen nabij Delft

Woon je in Delft en zoek je een sport vrouwenclub in Delft of omgeving om je bij aan te sluiten? Maak kennis met Ladies Health Club in Schiedam. Wij zijn dé vrouwen sportschool in Rotterdam en omstreken waar je met plezier en voldoening sport. Middels diverse sportfaciliteiten lukt het jou om bij ons al je sportdoelen te verwezenlijken. Bovendien word je omgeven door vrouwen die dezelfde doelen nastreven en dit helpt je om meer voldoening te halen uit het beoefenen van fitness of een andere sport.

Sport samen met je kinderen

Hoe leuk is het om samen met je kinderen te sporten? Sporten voor kinderen in Rotterdam kan bij Ladies Health Club. In onze sportschool voor kinderen in Rotterdam bieden we de keuze uit fitness voor kinderen, Zumba en streetdance. Juist ook voor kinderen uit Delft biedt dit perspectief. Er zit ongetwijfeld iets bij wat je zoon of dochter aanspreekt. Kom daarom gerust langs met je zoon of dochter in onze sportschool en ontdek wat wij doen om het jou en je kinderen naar de zin te maken. Kom sporten bij de leukste vrouwen- en kindersportschool van Nederland en meld je aan voor een gratis proefles.

Sporten wanneer het jou uitkomt

Bij Ladies Health Club sport je wanneer het jou uitkomt. Onze sportschool beschikt namelijk over een eigen kinderopvang. Wij zorgen ervoor dat het de allerkleinsten nergens aan ontbreekt, terwijl jij lekker met je lijf aan de slag kan. Juist ook als moeder met een hectisch gezinsleven en een drukke baan is de kans vrij groot dat je jezelf een beetje vergeet. Dit voorkom je door je aan te sluiten bij onze community. Wij weten als geen ander hoe intensief het moederschap is en laten je daarom sporten wanneer het jou uitkomt. Uiteraard onder begeleiding als dat je voorkeur heeft

Hierom maak je de keuze voor Ladies Health Club

Zoek je een vrouwenclub in Delft en omgeving om met plezier te sporten? Sluit je aan bij de Ladies Health Club-community en ontdek welke voordelen onze sportschool jou te bieden heeft. We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en bieden je gratis parkeergelegenheid. Sporten doe je tegen een aantrekkelijke prijs en er staat altijd een professioneel team klaar voor advies en ondersteuning. Met meer dan 25 groepslessen per week valt er altijd genoeg te kiezen. Meld je daarom aan voor een gratis proefles en ontdek de meerwaarde van sporten in onze sportschool.

Vrouwenclub Delft
Menu