Sporten voor kinderen Rotterdam

Sporten voor kinderen in Rotterdam

Zoek je een mooie locatie in Rotterdam om je kinderen te laten sporten? Ontdek de mogelijkheden bij Ladies Health Club, een sportschool die zich richt op moeders met kinderen. Wij zijn gevestigd in Schiedam en bieden de keuze uit diverse sporten voor kinderen. Dit helpt jou, maar ook je kinderen om fit en gezond te blijven in een druk bestaan. Kinderen ontwikkelen zich grotendeels door te bewegen en daarom is regelmatig sporten belangrijk. Kom eens langs in onze sportschool en maak kennis met ons veelzijdige aanbod sporten voor kinderen.

De leukste sportlessen voor kinderen

Sporten voor kinderen in Rotterdam geef je vorm door je kind lessen te volgen bij onze sportschool in Schiedam. We liggen op slechts een steenworp afstand van Rotterdam en bieden kids allerlei interessante sportlessen. Zumba, streetdance en fitness voor kinderen zijn slechts enkele mogelijkheden binnen onze sportschool. De trainingen zijn zo opgebouwd dat kinderen er daadwerkelijk plezier aan beleven. De sporten zijn geschikt voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Is je zoon of dochter niet gericht op voetbal, gymnastiek, hockey of een andere sport? Ontdek dan de mogelijkheden binnen onze sportschool en kies voor een gratis proefles.

Sport samen met je kinderen

Niet alleen voor kinderen is sporten belangrijk. Dit geldt ook voor jou als moeder. Hoewel het drukke gezinsleven en een baan veel van je vragen, is het belangrijk om je lijf voldoende aandacht te geven. Misschien wil je gewicht kwijtraken, spiermassa opbouwen of gewoon voor je plezier sporten. Het kan allemaal bij Ladies Health Club. Met gratis kinderopvang tijdens het sporten, is er geen excuus dat er altijd kleine kinderen om je heen dartelen. Samen met jou gaan we op zoek naar welke doelen jij wilt behalen bij het sporten, terwijl we tegelijkertijd opvang bieden aan de allerkleinsten.

Waarom je kinderen laat sporten bij Ladies Health Club

Sporten voor kinderen in Rotterdam bij onze sportschool levert je altijd voordelen op. Wij zijn de enige vrouwen sportschool dichtbij Rotterdam die zich richt op vrouwen met kinderen. Je sport altijd in een vertrouwde en veilige omgeving én het is betaalbaar voor iedereen, juist ook met een wat kleiner budget. Ladies Health Club is goed bereikbaar met openbaar vervoer en je parkeert je auto gratis voor de deur. Stuur daarom je kinderen naar onze sportschool en laat ze gezond en fit in het leven staan.

sporten voor kinderen Rotterdam
Menu