Sportschool kinderen Rotterdam

Een sportschool voor kinderen in Rotterdam

Lekker zweten in de sportschool is niet alleen voor ouderen weggelegd. Steeds meer kinderen bezoeken eveneens de sportschool. Breng je zoon of dochter daarom eens naar onze sportschool voor kinderen in Rotterdam en omstreken. Ladies Health Club is gevestigd in Schiedam en biedt allerlei leuke sportlessen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Fitness voor kinderen is populair, maar we hebben nog veel meer interessante sportprogramma’s voor kinderen. Bekijk onze website voor een eerste indruk en kennismaking.

Aanbod sportlessen voor kinderen

Fitness voor kinderen stelt je kids in staat om te trainen in groepsverband met leeftijdsgenootjes. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijd van kinderen en hoef je niet bang te zijn dat ze zichzelf voorbij lopen. Naast fitness kan je zoon of dochter bij ons ook terecht voor Zumba of streetdance. Ga eens met je oogappel om tafel zitten en beslis wat hij of zij leuk vindt om te doen qua bewegen. Sporten voor kinderen in Rotterdam en omstreken is bij Ladies Health Club meer dan de moeite waard.

Sport gezellig samen met je kids

Sport je graag met je kinderen? Dit kan bij Ladies Health Club! Wij bieden sportfaciliteiten voor moeders met kinderen. Dit maakt het voor jou interessant om bij ons te komen sporten. Als dé vrouwen sportschool dichtbij Rotterdam hebben we jou van alles te bieden. Zelfs met kleine kinderen ben je bij ons van harte welkom. We hebben een eigen kinderopvang voor de allerkleinsten, dus is er nooit een excuus om niet te hoeven sporten. Je zoektocht naar een sport vrouwenclub in Delft, Schiedam of Rotterdam eindigt dan ook ná een bezoek aan onze sportschool.

Sport met je kinderen bij Ladies Health Club

Sporten met kinderen doe je natuurlijk bij Ladies Health Club. Onze sportschool voor kinderen dichtbij Rotterdam levert jou en je kinderen altijd voordelen op. Zo sport je altijd in een veilige en vertrouwde omgeving. Dit doe je tegen een aantrekkelijke prijs. Je betaalt geen parkeerkosten voor het parkeren van je auto en we zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Er staat altijd een professioneel team klaar om jou en je kinderen te helpen bij het sporten. Kom gratis een proefles volgen en haal maximaal rendement uit sporten bij Ladies Health Club.

sporten voor kinderen Rotterdam
Menu