Vrouwen sportschool Rotterdam

Een sportschool gericht op vrouwen

Wil je graag met je lijf bezig zijn, maar niet onnodig veel geld uitgeven aan sporten? Kom dan sporten bij Ladies Health Club, dé vrouwensportschool in Rotterdam en omgeving. We zijn gevestigd in Schiedam en zijn er speciaal voor jou als je op zoek bent naar een sport vrouwenclub in Delft of omgeving om bij aan te sluiten. Ladies Health Club biedt vrouwen zoals jij een veelzijdig aanbod sportmogelijkheden, eventueel onder begeleiding van een personal trainer.

Sporten met kinderen

Vind je het niet leuk om in je eentje te sporten? Neem dan je kinderen mee naar Ladies Health Club. Wij bieden je de mogelijkheid om te sporten met kinderen. Ladies Health Club is namelijk ook een sportschool voor kinderen in Rotterdam en omgeving. Je zoon of dochter kan bijvoorbeeld aan de slag met Zumba, fitness of streetdance. Fitness voor kinderen helpt je kind om sterker te worden in de spieren. Juist voor kinderen is beweging belangrijk. Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs en hoe kan dit nu beter dan via sport?

Blijf gezond en fit dankzij Ladies Health Club

Wil je gezond en fit in het leven staan? Kom dan sporten in Schiedam bij Ladies Health Club en ontdek de meerwaarde van onze sportschool. Met welk doel je onze sportschool ook bezoekt, in onze sportschool voel je je meer dan welkom. Je kan altijd een beroep op ons doen voor advies of support omtrent het sporten. De professionals van onze sportschool bieden optimale ondersteuning bij het opbouwen van spiermassa, het verliezen van gewicht of het werken aan een betere conditie.

Hierom sport je als vrouw bij Ladies Health Club

Het is altijd interessant om te komen sporten in onze sportschool. Wij zijn namelijk de enige sportschool in Schiedam en omgeving die zich richt op vrouwen en kinderen. Met meer dan 25 groepslessen per week valt er genoeg te kiezen. Bovendien zijn we goed betaalbaar en prima bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Je auto parkeer je gratis voor de deur. Kom eens gratis proefsporten en ontdek zelf de voordelen van onze sportschool gericht op vrouwen.

Vrouwen sportschool Rotterdam
Menu