Fitness voor vrouwen rotterdam

Sporten is een gezonde bezigheid. Toch kom je er als drukke moeder niet altijd aan toe. Je bent druk met werk op kantoor, het verzorgen en opvoeden van de kids en ook het huishouden moet worden gedaan. Daarom lukt het je niet altijd om je lijf de aandacht te geven die het nodig heeft. Toch is het verstandig dit alsnog op te pakken. Ladies Healthclub komt jou hierin tegemoet. Bij deze sportschool richt zich specifiek op fitness voor vrouwen in Rotterdam. Je sport in een vrouwvriendelijke omgeving, eventueel onder begeleiding van vrouwelijke trainsters. Voor ons maakt het niet uit wie je bent en waar je vandaan komt, wij gaan graag samen met jou aan de slag om te werken aan een gezond bestaan. Je hoeft het niet alleen te doen, wij zijn er helemaal voor jou!

Betaalbaar sporten in een vrouwvriendelijke omgeving

Bij Ladies Healthclub in Rotterdam is betaalbaar sporten geen enkel probleem. Wij bouwen altijd een relatie op met onze sportschool bezoeksters. Daardoor voel jij je meer dan welkom. Je kiest altijd voor een all-in abonnement.

Dit betekent dat je profiteert van fitness, groepslessen en een ontspannen bezoek aan de sauna. Groepslessen worden altijd gegeven door gecertificeerde trainers. Bij fitness is begeleiding van ongeveer 30 minuten mogelijk. Je leert onder meer hoe je de apparaten gebruikt, waarvoor je dat doet en hoelang je dit voortzet. Indien gewenst kan je om de 6-8 weken een afspraak inplannen om de resultaten te bespreken. Heb je een dochter van 8 jaar of ouder? Deze kan in onze sportschool terecht voor onder andere zumba, streetdance en fitness.

Waarom je kiest voor onze Ladies Healthclub

Het heeft altijd meerwaarde om een bezoek te brengen aan onze sportschool in Schiedam. Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rij:

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van onze sportschool. Tevens zijn wij met het openbaar vervoer prima bereikbaar.
Er is gratis kinderopvang voor 5 dagen in de week.
Je sport in een vertrouwde en veilige sportomgeving.
Er staat altijd een professioneel team klaar om jou van de juiste adviezen te voorzien.

Betaalbaar sporten in een vrouwvriendelijke sportschool? Meld je vrijblijvend aan voor een proefles. Bel of mail direct voor een eerste kennismaking!

Menu