Sporten voor Kinderen

Kids lessen

Kids Zumba
Zumba is een leuke training die wordt afgewisseld met verschillende danscombinaties. De bewegingen worden opgebouwd uit diverse latin-danspassen, zoals salsa, merengue, samba, cumbia en reggaeton.
Op een leuke manier werk je aan je conditie. Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te kunnen doen met Zumba.
Deze les is voor kinderen van 8 t/m 15 jaar

sporten voor kinderen Rotterdam

Kids Streetdance
De kinderen leren leuke dansjes op liedjes die op dat moment “in” zijn! Hoe ouder de kinderen zijn, hoe moeilijker de choreografieën worden. Zo zorgen we ervoor dat het voor elke leeftijd leuk en uitdagend blijft. De kids worden in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met de snelheid waarop de kinderen de dans oppakken.
Deze les is voor kinderen van 8 t/m 15 jaar

Kids Workout
Kids Workout is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes, onder professionele begeleiding.

We bieden een gevarieerd en verantwoord programma aan met hoge Fun-Factor.

Onze kids Workout lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Na een gezamenlijke warming-up krijgen ze te maken met alle facetten van de sportschool. Circuittrainingen, cardiotrainingen, fit en fun circuits en spelletjes maken deze les een feest voor uw kind.

De kinderen zullen zich bewuster worden van hun houding, uithoudingsvermogen, kracht en ademhaling. Onder begeleiding van een vaste instructeur worden ze niet alleen fitter op sportief gebied, maar ook mentaal sterker.

Menu